Firma Remo: elektro, terraspotten en tuindecoratie
Firma Remo: elektro, terraspotten en tuindecoratie Firma Remo: elektro Firma Remo: tuindecoratie Firma Remo: service en garantie Firma Remo: contacteer ons

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Enkele van onze keukenapparaten,,, voor meer

webshop remo-online.be

 

 

 

Koffiemachine delonghi Type Ecam 20.110 B

Zeer grote aanbieding en op voorraad .

Bestel nu ! Online , gratis levering .

Zeer goed Koffiemachine !Vol automatisch !

Nergens goedkoper , ook niet op Internet !

299 euro i.p.v. 399 euro .

DE’LONGHI ECAM 20.110: GEÏNTEGREERDE KOFFIEMOLEN MET 13 MAALSTANDEN

Met de ECAM 20.110B koffiemachine van De’Longhi maakt u dankzij het gemakkelijke en efficiënte bedieningspaneel eenvoudig elke soort koffie. Zo bepaalt u simpelweg de sterkte van de koffie door aan de centrale knop te draaien. Vervolgens drukt u op de knop voor een lekkere espresso of een lungo. Het RVS stoompijpje mengt stoom, lucht en melk en produceert zo een rijke romige schuimlaag voor een perfecte cappuccino. U kunt kiezen om gebruik te maken van koffiebonen of gemalen koffie. Verder is de koffie-uitloop in hoogte verstelbaar en loopt de koffie gelijk het kopje in met maximale beperking van warmteverlies.

24 maanden fabrieksgarantie .

FIRMA REMO
Leopold III Laan 7
3600 GENK
TEL. 089/357665

GSM 0475/463310
www.remo-online.be

Bestel online : Gratis levering .

Betalen kan met Bancontact.Betalen met Eco Cheque's is mogelijk .

OPEN : Elke werkdag van 10 uur tot 18 uur .
Zaterdag van 9 uur tot 18 uur .
ZONDAG : GESLOTEN .
ADRES : Leopold III Laan 7 3600 GENK

Prijs: € 299,-

   
 

 

   
KitchenAid

Kitchen Aid 5KSM150PS
De multifunctionele robot voor al uw gerechten.

De krachtige 300W inductiemotor van de Kitchen Aid 5KSM150PS keukenrobot biedt een geruisloze werking en optimale resultaten. Hij is uitgerust met een snelheidsregelaar met 10 verschillende standen. Perfect om zowel eiwitten te kloppen als om brooddeeg te kneden. Dankzij zijn originele planetaire kneedsysteem zorgt de Kitchen Aid 5KSM150PS sneller voor een homogeen mengsel. Bovendien mengt hij alle ingrediënten mee, ook de delen die aan de wanden van de kom plakken. U hoeft de wanden van de kom dus niet meer af te schrapen. Deze Kitchen Aid 5KSM150PS keukenrobot is voorzien van een schenkdeksel om spatten te vermijden. 
De kom, de platte menghaak en de deeghaak van de 5KSM150PS kunnen gemakkelijk in de vaatwasser.
De kom met capaciteit van 4,83 liter is gemaakt van inox, voor meer stevigheid. Bovendien is hij uitgerust met een ergonomisch handvat. Zo ligt hij perfect in de hand en blijft hij wendbaar. De kom kan deeg aan met tot 1,2 meel of 1 kg volkorenmeel. Er bestaan ook verschillende accessoires voor de 5KSM150PS, zoals een groentenrasp, vleesmolen, pastaroller, raviolimaker, citruspers, roomijsmaker, kommen, hoesjes … 
Met de juiste accessoires kan uw keukenrobot alles aan!

Deze keukenrobot is verkrijgbaar in de meest uiteenlopende kleuren! Bel ons voor meer info.

Prijs: € 499,-

   

 

 

 

KitchenAid Artisan

KitchenAid Artisan BLACK 5KFPM-775

KitchenAid Artisan : de enige echte : TYPE 5KFPM-775 Kleur zwart
Al meer dan 90 jaar is KitchenAid een grote naam in de keuken. De Artisan Mixer zijn wereldberoemd, maar ook de foodprocessor van KitchenAid mag er zijn.

Trouwe metgezel van koks

Met deze foodprocessor kun je hakken, mixen, snijden en raspen. Meegeleverd met deze KitchenAid Artisan foodprocessor zijn allereerst 2 mengkommen. Een grote mengkom van 2.8 liter en een minimengkom van 0.95 liter inclusief minihakmes. Door de extra brede vulopening kun je gemakkelijk ingredienten toevoegen zonder veel snijwerk. Met het roestvrijstalen mes kun je gemakkelijk diverse ingredienten hakken. Dunne ingredienten kunnen met de eiwitklopper worden gemixt en met het deegmes is geschikt voor het mixen van dikkere ingredienten. Naast mixen en hakken kan je met deze KitchenAid Artisan Foodprocessor ook snijden en raspen. Voor het opbergen van deze diverse messen en schijven wordt een compacte opbergdoor meegeleverd. Ook voor verse vruchtensappen kan je bij deze foodprocessor aankloppen want er wordt een citruspersopzetstuk meegeleverd met pershendel.

In de doos:
•Grote mengkom 2.8 liter
•Minimengkom met minihakmes 0.95 liter
•2-delige stamper
•Roestvrijstalen hakmes
•Deegmes
•Eierklopper
•Dunne en dikke snijschijf
•Raspschrijf
•Julienneschijf
•Citruspersopzetstuk
•Spatel
•Opbergdoor voor hulpstukken
•Receptenboekje voor Artisan Foodprocessor
Artisan Foodprocessor features:
•650 watt
•Hakken, mixen, snijden en raspen
•Citruspersopzetstuk
•Grote en kleine mengkom

Prijs: € 299,-

   
Kenwood kMix

Kenwood kMix
Achter het bijzondere design van deze keukenmachine uit de kMix-lijn gaat een wereld aan functionaliteit schuil. De Kenwood KMX54 is uitgevoerd in duurzaam aluminium en heeft een grote RVS mengkom van 4,6 liter. De constructie is zeer stabiel, en ook de mengkom heeft een stevig handvat. Met een krachtig vermogen van 500 watt en gemakkelijk te verwisselen mixopzetstukken is deze kMix keukenmachine geschikt voor veel bereidingen. De planetaire mixbeweging zorgt ervoor dat alle ingrediënten snel en gelijkmatig worden gemixt. Zo maak je bijvoorbeeld tot 1,3 kg deeg met de deeghaak, en tot 2,7 kg cakebeslag met de K-klopper. Kies je voor een hoge stand, dan wordt de snelheid geleidelijk opgevoerd om spatten te voorkomen. Daarnaast is er een speciale stand om extra traag te mixen, zodat egale bereidingen ontstaan zonder dat de lucht verdwijnt.

Prijs: € 299,-

   
   

 

Sitemap Sitemap Google